Catering - Wielkanoc 2023
Na ciepło:
- Żurek na zakwasie z białą kiełbasą - 1l - 56 zł
- Krem z borowików - 1l - 72 zł
- Biała kiełbasa pieczona w miodzie i piwie 2 szt. 36 zł
- Pierś kaczki sous-vide z oliwą czosnkową i rozmarynem - 39 zł za szt.
- Polędwiczki wieprzowe sous-vide w sosie szparagowym (4 porcje) - 190 zł
- Roladki z kurczaka nadziewane zielonym pesto, ricottą i suszonymi pomidorami (4 porcje) - 120 zł
Na zimno:
- Jajka faszerowane pastą z paluszków krabowych z krewetką 10 szt. (połówek) - 39 zł
- Jajka faszerowane musem truflowym z kruszoną z bekonu 10 szt. (połówek) - 25 zł
- Jajka faszerowane pastą kawiorową z kawiorem i koperkiem 10 szt. (połówek) - 29 zł
- Pasta jajeczna z pięciu jaj - 25 zł
- Schab ze śliwką 0,5 kg - 52 zł
- Boczek długo pieczony 0,5 kg - 48 zł
- Pieczona karkówka w ziołach 0,5 kg - 49 zł
- Pasztet staropolski 0,5 kg - 55 zł
Dodatki:
- Tymbaliki drobiowe - 45 zł za porcję (6 szt.)
- Sałatka jarzynowa 0,5 kg - 26 zł
- Ziemniaki Hasselback - (ziemniaki pieczone, drobno nacinane z masłem, czosnkiem i rozmarynem i pietruszką) porcja dla 4 osób - 24 zł
- Gnocchi 0,5 kg + sos gorgonzola lub borowikowy, szpinakowy - 35 zł
- Gardiniera (mieszanka warzyw: marchewka, brokuł, kalafior, papryka - ok 400g warzyw w zalewie słodko-kwaśnej z otem winnym) - 50 zł
- Surówka z czerwonej kapusty z prażonym bekonem 0,5 kg - 35 zł
Na słodko:
- Mazurek różany z płatkami migdałów - 85 zł
- Sernik Cointreau - 110 zł
- Baba piaskowa - 60 zł
Zamówienia:
Zamówienia przyjmujemy do 04.04.2023r.
Można je złożyć osobiście w restauracji, telefonicznie: 509 111 000,
lub mailowo: restauracja@bellamozzarella.pl
Potrawy wydajemy na zimno w jednorazowych naczyniach.
Potwierdzeniem zamówienia jest całkowita opłata do 04.04.2023r.
Odbiór zamówień:
08.04.2023r. godz. 11:00-14:00
Bella Mozzarella, ul. Mickiewicz 19/1, 19-300 Ełk
Tel. 509 111 000, mail: elk@bellamozzarella.pl, www.bellamozzarella.pl