BELLA MOZZARELLA

NAJLEPSZA RESTAURACJA W EŁKU
Wielkanoc 2023

Catering - Wielkanoc 2023

 

Na ciepło:

 

  • Żurek na zakwasie z białą kiełbasą - 1l  - 56 zł
  • Krem z borowików - 1l - 72 zł
  • Biała kiełbasa pieczona w miodzie i piwie 2 szt. 36 zł
  • Pierś kaczki sous-vide z oliwą czosnkową i rozmarynem  - 39 zł za szt.
  • Polędwiczki wieprzowe sous-vide w sosie szparagowym (4 porcje) - 190 zł
  • Roladki z kurczaka nadziewane zielonym pesto, ricottą i suszonymi pomidorami (4 porcje) - 120 zł

 

 

Na zimno:

 

  • Jajka faszerowane pastą z paluszków krabowych z krewetką 10 szt. (połówek) - 39 zł
  • Jajka faszerowane musem truflowym z kruszoną z bekonu 10 szt. (połówek) - 25 zł
  • Jajka faszerowane pastą kawiorową z kawiorem i koperkiem 10 szt. (połówek) - 29 zł
  • Pasta jajeczna z pięciu jaj - 25 zł
  • Schab ze śliwką 0,5 kg - 52 zł
  • Boczek długo pieczony 0,5 kg - 48 zł
  • Pieczona karkówka w ziołach 0,5 kg - 49 zł
  • Pasztet staropolski 0,5 kg - 55 zł

 

Dodatki:

 

  • Tymbaliki drobiowe - 45 zł za porcję (6 szt.)
  • Sałatka jarzynowa 0,5 kg - 26 zł
  • Ziemniaki Hasselback - (ziemniaki pieczone, drobno nacinane z masłem, czosnkiem i rozmarynem i pietruszką) porcja dla 4 osób - 24 zł
  • Gnocchi 0,5 kg + sos gorgonzola lub borowikowy, szpinakowy - 35 zł
  • Gardiniera (mieszanka warzyw: marchewka, brokuł, kalafior, papryka - ok 400g warzyw w zalewie słodko-kwaśnej z otem winnym) - 50 zł
  • Surówka z czerwonej kapusty z prażonym bekonem 0,5 kg - 35 zł

 

Na słodko:

 

  • Mazurek różany z płatkami migdałów - 85 zł
  • Sernik Cointreau - 110 zł
  • Baba piaskowa - 60 zł

 

 

Zamówienia:

 

Zamówienia przyjmujemy do 04.04.2023r.

Można je złożyć osobiście w restauracji, telefonicznie: 509 111 000,

lub mailowo: restauracja@bellamozzarella.pl

 

Potrawy wydajemy na zimno w jednorazowych naczyniach.

Potwierdzeniem zamówienia jest całkowita opłata do 04.04.2023r.

 

Odbiór zamówień:

08.04.2023r. godz. 11:00-14:00

 

 

 

Bella Mozzarella, ul. Mickiewicz 19/1, 19-300 Ełk

Tel. 509 111 000, mail: elk@bellamozzarella.pl, www.bellamozzarella.pl