MENU
CO TYDZIEŃ NOWE MENU
ZESTAWY CATERINGOWE
ZESTAWY CATERINGOWE
Zamówienia zestawów cateringowych są przyjmowane co najmniej 24h przed realizacją.
-
Zestaw nr1 (30 szt.)
Ciasteczka Caprese - kruche ciasteczko/pesto/pomidor cherry/mozzarella/bazylia/balsamico 6 szt
Tatar ze śledzia - śledź/jajko/ogórek/czerwona cebula/marynowane grzyby - 6 szt
Crostini z burakiem - majonez truflowy/piklowany burak/kozi ser - 6 szt.
Tartaletki z musem z gorgonzoli z gruszką o orzechem 8 szt.
Panierowany sandacz podany na kruchym ciastku z puree z groszku i sosem tatarskim 4 szt.
-
Nowość
Zestaw nr 2 (30 szt.)
Tatar z polędwicy wołowej na grzance - wołowina/pestki słonecznika/kapary/czarnuszka/oliwa truflowa/cebula/parmezan - 4 szt.
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną BBQ, piklami i krążkiem cebulowym 4 szt.
Roladki z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami i ricottą z zielonym pesto 8 szt.
Crostini z piersią kaczki sous-vide z rukolą i sosem żurawinowym 6 szt.
Vol au vent (gniazda z ciasta półfrancuskiego) z musem z wątróbki i borówkami 8 szt.
-
Zestaw nr 3 (30 szt)
Ciasteczka Caprese - kruche ciasteczko/pesto/pomidor cherry/mozzarella/bazylia/balsamico 3 szt
Tatar ze śledzia - śledź/jajko/ogórek/czerwona cebula/marynowane grzyby - 3 szt
Crostini z burakiem - majonez truflowy/piklowany burak/kozi ser - 3 szt.
Tartaletki z musem z gorgonzoli z gruszką o orzechem - 4 szt.
Panierowany sandacz podany na kruchym ciastku z puree z groszku i sosem tatarskim - 2 szt.
Tatar z polędwicy wołowej na grzance - wołowina/pestki słonecznika/kapary/czarnuszka/oliwa truflowa/cebula/parmezan - 2 szt.
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną BBQ, piklami i krążkiem cebulowym - 2 szt.
Roladki z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami i ricottą z zielonym pesto - 4 szt.
Crostini z piersią kaczki sous-vide z rukolą i sosem żurawinowym - 3 szt.
Vol au vent (gniazda z ciasta półfrancuskiego) z musem z wątróbki i borówkami - 4 szt.
-
Zestaw nr 4 (60 szt)
Ciasteczka Caprese - kruche ciasteczko/pesto/pomidor cherry/mozzarella/bazylia/balsamico 6 szt
Tatar ze śledzia - śledź/jajko/ogórek/czerwona cebula/marynowane grzyby - 6 szt
Crostini z burakiem - majonez truflowy/piklowany burak/kozi ser - 6 szt.
Tartaletki z musem z gorgonzoli z gruszką o orzechem - 8 szt.
Panierowany sandacz podany na kruchym ciastku z puree z groszku i sosem tatarskim - 4 szt.
Tatar z polędwicy wołowej na grzance - wołowina/pestki słonecznika/kapary/czarnuszka/oliwa truflowa/cebula/parmezan - 4 szt.
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną BBQ, piklami i krążkiem cebulowym - 4 szt.
Roladki z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami i ricottą z zielonym pesto - 8 szt.
Crostini z piersią kaczki sous-vide z rukolą i sosem żurawinowym 6 szt.
Vol au vent (gniazda z ciasta półfrancuskiego) z musem z wątróbki i borówkami - 8 szt.
Vouchery
Vouchery
-
Voucher 50 zł
-
Voucher 100 zł
-
Voucher 150 zł
Pizze
Pizze

-
Margherita
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte27,00 zł -
Prosciutto
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, włoska szynka prosciutto cotto29,00 zł -
Szef kuchni poleca
Salame Picante
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, włoskie pikantne salami31,00 zł -
Salame
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, włoskie salami31,00 zł -
Rimini
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, włoska szynka prosciutto cotto, pieczarki31,00 zł -
Satana
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, pepperoncino , cebula , włoskie pikantne salami , jalapeno opakowane do pizzy35,00 zł -
Quattro Forgmaggi
ser mozzarella fior di latte, gorgonzolla , camembert , ementaler41,00 zł -
Nowość
Pere
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, gorgonzolla , gruszka33,00 zł -
Szef kuchni poleca
Estate
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, szynka permeńska , rukola, parmezan51,00 zł -
Parma
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, szynka permeńska , rukola48,00 zł -
Romana
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, szynka, bekon , włoskie salami39,00 zł -
Deliza
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, grillowane warzywa , taleggio , parmezan36,00 zł -
Szef kuchni poleca
Volcano Etna
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, włoskie pikantne salami , cebula , pepperoncino , mascarpone39,00 zł -
Siciliana
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, gorgonzolla , szpinak , parmezan35,00 zł -
Szef kuchni poleca
Pollo
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, kurczak, rukola, pomidorki koktajlowe36,00 zł -
Rustica
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, bekon , cebula , czosnek30,00 zł -
Szef kuchni poleca
Garda
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, mascarpone , szynka permeńska43,00 zł -
Palermo
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, gorgonzolla , szpinak , włoskie salami , czosnek37,00 zł -
Szef kuchni poleca
Porcini
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, prawdziwki , gorgonzolla , cebula , czosnek43,00 zł -
Szef kuchni poleca
Portofino
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, bekon , taleggio , powidła śliwkowe36,00 zł -
Oferta specjalna
Frutti di mare
sos pomidorowy , owoce morza, czosnek , pietruszka , białe wino52,00 zł -
Nowość
Gamberi
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, krewetki, czosnek , pepperoncino , pietruszka49,00 zł -
Tartuffo
ser mozzarella fior di latte, bekon , ziemniaki, rozmaryn, oliwa truflowa, biały sos truflowy opakowane do pizzy39,00 zł -
Capri
biały sos , ser mozzarella fior di latte, włoskie pikantne salami , kozi ser , piklowany burak, roszponka opakowane do pizzy40,00 zł -
Burrata
sos pomidorowy , ser mozzarella fior di latte, rukola, pomidorki koktajlowe , burrata , oliwa truflowa, balsamico opakowane do pizzy45,00 zł
Przystawki
Przystawki

-
Szef kuchni poleca
Krewetki na maśle
Krewetki/masło/białe wino/czosnek/chilli/pietruszka -
Szef kuchni poleca
Carpaccio z polędwicy wołowej
Polędwica wołowa/rukola/krem balsamiczny/kapary/pomidorki cherry/parmezan/oliwa truflowa -
TALERZ WŁOSKICH PRZYSTAWEK
WŁOSKIE PIECZYWO/WŁOSKIE SERY/WŁOSKIE WĘDLINY/OLIWKI/SUSZONE POMIDORY/KAPARY -
Szef kuchni poleca
Tatar wołowy
Wołowina/cebula/kapary/pestki słonecznika/oliwa truflowa/czarnuszka/parmezan -
Nowość
Mule w białym winie
Mule/białe wino lub pomidory/czosnek/chilli/pietruszka/masło/pieczywo
Zupy
Zupy

-
Szef kuchni poleca
Krem z pomidorów San Marzano
krem pomidorowy z oryginalnych pomidorów San Marzano rosnących tylko w rejonie Kampanii u stóp Wezuwiusza, z dodatkiem świeżego sera ricotta -
Oferta specjalna
Bulion drobiowo-wołowy z tortellini
Bulion drobiowo-wołowy/tortellini z mięsem/pietruszka/marchew -
ZUPA RYBNA Z OWOCAMI MORZA
SANDACZ/ŁOSOŚ/KREWETKI/MAŁŻE NOWOZELANDZKIE/MULE/POMIDORY/WARZYWA KORZENIOWE/PIECZYWO
Makarony i gnocchi
Makarony i gnocchi

do wyboru spaghetti, tagliatelle, farfalle lub gnocchi
-
Oferta specjalna
Bolognese
sos mięsny wołowo-jagnięcy duszony w pomidorach i czerwonym winie, Grana Padano DOP -
Szef kuchni poleca
Carbonara
Guanciale/jajko/pieprz czarny/Pecorino Romano DOP -
Nowość
Funghi porcini
Borowiki/śmietanka/gorgonzola/cebula/Grana Padano D.O.P. -
Szef kuchni poleca
Czarny makaron z owocami morza
Ręcznie robiony makaron barwiony sepią/chilli/czosnek/pietruszka/białe wino/owoce morza -
Nowość
Spinaci
Szpinak/gorgonzola/śmietanka/czosnek/Grana Padano DOP -
Nowość
Scampi
Krewetki/cukinia/śmietanka/czosnek/chilli/pietruszka -
Nowość
Alfredo
Śmietanka/pieczarki/kurczak/Grana Padano D.O.P. -
Nowość
AMATRICIANA
POMIDORY/WŁOSKA PANCETTA/CEBULA/CHILLI/PECORONO ROMANO D.O.P. -
Nowość
PASTA ALLA NORMA
BAKŁAŻAN/POMIDORY/CZOSNEK/BAZYLIA/RICOTTA SALATA -
Nowość
FETTUCINE SCAMPI
RĘCZNIE ROBIONE FETTUCCINE/KREWETKI/SUSZONE POMIDORY/BIAŁE WINO/CZOSNEK/RUKOLO/OLIWA
Ravioli i tortellini
Ravioli i tortellini

-
Szef kuchni poleca
Ravioli z prawdziwkami
Prawdziwki/biała cebula/śmietanka/Gorgonzola DOP/pietruszka/chilli/Grana Padano DOP -
CZARNE RAVIOLI Z KREWETKAMI
RĘCZNIE ROBIONE RAVIOLI/KREWETKI/RICOTTA/CZOSNEK/CHILLI/MASŁO/ZIELONA PIETRUSZKA
DANIA GŁÓWNE
DANIA GŁÓWNE

-
Nowość
PIERŚ KACZKI
PIERŚ KACZKI 250g/ZIEMNIAKI HASSELBACK/MARCHEWKA BABY/MASCARPONE/SUSZONE POMIDORY -
Nowość
KURCZAK PO TOSKAŃSKU
PIERŚ KURCZAKA/RĘCZNIE ROBIONE GNOCCHI Z BIAŁEJ FASOLI/ŚMIETANKA/SUSZONE POMIDORY/SZPINAK/CZOSNEK/BIAŁA FASOLA -
Szef kuchni poleca
RISOTTO FUNGHI PORCINI
Carnaloni/cebula/borowiki/gorgonzola/Grana Padano D.O.P. -
Nowość
RISOTTO FRUTTI DI MARE
Carnaloni/chilli/czosnek/pietruszka/białe wino/owoce morza -
Nowość
SANDACZ
SANDACZ/CZARNA SOCZEWICA DUSZONA W WINIE/SOS CYTRYNOWY Z KREWETKAMI KOKTAJLOWYMI
Burgery
Burgery

-
Szef kuchni poleca
Texas
Bułka/burger wołowy/cheddar/smażone pieczarki/prażony bekon/panierowane krążki cebulowe/sałata lodowa/sos BBQ/majonez -
Nowość
Zestaw nr 2 (30 szt.)
Tatar z polędwicy wołowej na grzance - wołowina/pestki słonecznika/kapary/czarnuszka/oliwa truflowa/cebula/parmezan - 4 szt.
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną BBQ, piklami i krążkiem cebulowym 4 szt.
Roladki z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami i ricottą z zielonym pesto 8 szt.
Crostini z piersią kaczki sous-vide z rukolą i sosem żurawinowym 6 szt.
Vol au vent (gniazda z ciasta półfrancuskiego) z musem z wątróbki i borówkami 8 szt.
-
Zestaw nr 3 (30 szt)
Ciasteczka Caprese - kruche ciasteczko/pesto/pomidor cherry/mozzarella/bazylia/balsamico 3 szt
Tatar ze śledzia - śledź/jajko/ogórek/czerwona cebula/marynowane grzyby - 3 szt
Crostini z burakiem - majonez truflowy/piklowany burak/kozi ser - 3 szt.
Tartaletki z musem z gorgonzoli z gruszką o orzechem - 4 szt.
Panierowany sandacz podany na kruchym ciastku z puree z groszku i sosem tatarskim - 2 szt.
Tatar z polędwicy wołowej na grzance - wołowina/pestki słonecznika/kapary/czarnuszka/oliwa truflowa/cebula/parmezan - 2 szt.
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną BBQ, piklami i krążkiem cebulowym - 2 szt.
Roladki z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami i ricottą z zielonym pesto - 4 szt.
Crostini z piersią kaczki sous-vide z rukolą i sosem żurawinowym - 3 szt.
Vol au vent (gniazda z ciasta półfrancuskiego) z musem z wątróbki i borówkami - 4 szt.
-
Szef kuchni poleca
Mexicano
bułka, burger wołowy 200g r,ukola ananas, jalepeno, nachos, sos słodko-ostry, salsa pomidorowa -
Zestaw nr 4 (60 szt)
Ciasteczka Caprese - kruche ciasteczko/pesto/pomidor cherry/mozzarella/bazylia/balsamico 6 szt
Tatar ze śledzia - śledź/jajko/ogórek/czerwona cebula/marynowane grzyby - 6 szt
Crostini z burakiem - majonez truflowy/piklowany burak/kozi ser - 6 szt.
Tartaletki z musem z gorgonzoli z gruszką o orzechem - 8 szt.
Panierowany sandacz podany na kruchym ciastku z puree z groszku i sosem tatarskim - 4 szt.
Tatar z polędwicy wołowej na grzance - wołowina/pestki słonecznika/kapary/czarnuszka/oliwa truflowa/cebula/parmezan - 4 szt.
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną BBQ, piklami i krążkiem cebulowym - 4 szt.
Roladki z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami i ricottą z zielonym pesto - 8 szt.
Crostini z piersią kaczki sous-vide z rukolą i sosem żurawinowym 6 szt.
Vol au vent (gniazda z ciasta półfrancuskiego) z musem z wątróbki i borówkami - 8 szt.
-
Zestaw nr1 (30 szt.)
Ciasteczka Caprese - kruche ciasteczko/pesto/pomidor cherry/mozzarella/bazylia/balsamico 6 szt
Tatar ze śledzia - śledź/jajko/ogórek/czerwona cebula/marynowane grzyby - 6 szt
Crostini z burakiem - majonez truflowy/piklowany burak/kozi ser - 6 szt.
Tartaletki z musem z gorgonzoli z gruszką o orzechem 8 szt.
Panierowany sandacz podany na kruchym ciastku z puree z groszku i sosem tatarskim 4 szt.
Sałatki
Sałatki

-
Szef kuchni poleca
Cezar
Kurczak/sałata rzymska/sos Cezar/grzanki/Grana Padano DOP -
Nowość
SAŁATKA Z BURAKIEM I FETĄ
MARYNOWANY BURAK/FETA/RUKOLA/PRAŻONE WŁOSKIE ORZECHY/SOS NA BAZIE OLIWY I MIODU -
Szef kuchni poleca
SAŁATKA Z BATATEM
RUKOLA/POMIDORKI CHERRY ŻÓŁTE I CZERWONE/PIECZONY BATAT/RICOTTA/CZERWONA CEBULA/BALSAMICO/OLIWA
Desery
Desery

-
Panna cotta z malinami
tradycyjny włoski deser śmietankowy podany z musem z malin -
Tiramisu
klasyczny włoski deser składający się z delikatnego kremu na bazie śmietanki i mascarpone przełożonego biszkoptami nasączanymi kawą i likierem Amaretto
Napoje
Napoje
-
Coca-Cola
500 ml -
Fanta
500 ml -
Kropla Beskidu nie gazowana
500 ml -
Kropla Beskidu gazowana
500 ml -
Sprite
500 ml -
Chwilowo niedostępne
Cappy sok jabłkowy
1000 ml