Zestaw nr 1
Ciasteczka Caprese - kruche ciasteczko/pesto/pomidor cherry/mozzarella/bazylia/balsamico 6 szt
Tatar ze śledzia - śledź/jajko/ogórek/czerwona cebula/marynowane grzyby - 6 szt
Crostini z burakiem - majonez truflowy/piklowany burak/kozi ser - 6 szt.
Tartaletki z musem z gorgonzoli z gruszką o orzechem 8 szt.
Panierowany sandacz podany na kruchym ciastku z puree z groszku i sosem tatarskim 4 szt.
Cena: 190 zł
Łączna ilość porcji: 30
Zestaw nr 2
Tatar z polędwicy wołowej na grzance - wołowina/pestki słonecznika/kapary/czarnuszka/oliwa truflowa/cebula/parmezan - 4 szt.
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną BBQ, piklami i krążkiem cebulowym 4 szt.
Roladki z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami i ricottą z zielonym pesto 8 szt.
Crostini z piersią kaczki sous-vide z rukolą i sosem żurawinowym 6 szt.
Vol au vent (gniazda z ciasta półfrancuskiego) z musem z wątróbki i borówkami 8 szt.
Cena: 200 zł
Łączna ilość porcji: 30
Zestaw nr 3
Ciasteczka Caprese - kruche ciasteczko/pesto/pomidor cherry/mozzarella/bazylia/balsamico 3 szt
Tatar ze śledzia - śledź/jajko/ogórek/czerwona cebula/marynowane grzyby - 3 szt
Crostini z burakiem - majonez truflowy/piklowany burak/kozi ser - 3 szt.
Tartaletki z musem z gorgonzoli z gruszką o orzechem - 4 szt.
Panierowany sandacz podany na kruchym ciastku z puree z groszku i sosem tatarskim - 2 szt.
Tatar z polędwicy wołowej na grzance - wołowina/pestki słonecznika/kapary/czarnuszka/oliwa truflowa/cebula/parmezan - 2 szt.
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną BBQ, piklami i krążkiem cebulowym - 2 szt.
Roladki z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami i ricottą z zielonym pesto - 4 szt.
Crostini z piersią kaczki sous-vide z rukolą i sosem żurawinowym - 3 szt.
Vol au vent (gniazda z ciasta półfrancuskiego) z musem z wątróbki i borówkami - 4 szt.
Cena: 195 zł
Łączna ilość porcji: 30
Zestaw nr 4
Ciasteczka Caprese - kruche ciasteczko/pesto/pomidor cherry/mozzarella/bazylia/balsamico 6 szt
Tatar ze śledzia - śledź/jajko/ogórek/czerwona cebula/marynowane grzyby - 6 szt
Crostini z burakiem - majonez truflowy/piklowany burak/kozi ser - 6 szt.
Tartaletki z musem z gorgonzoli z gruszką o orzechem - 8 szt.
Panierowany sandacz podany na kruchym ciastku z puree z groszku i sosem tatarskim - 4 szt.
Tatar z polędwicy wołowej na grzance - wołowina/pestki słonecznika/kapary/czarnuszka/oliwa truflowa/cebula/parmezan - 4 szt.
Mini burgery z szarpaną wieprzowiną BBQ, piklami i krążkiem cebulowym - 4 szt.
Roladki z kurczaka nadziewane suszonymi pomidorami i ricottą z zielonym pesto - 8 szt.
Crostini z piersią kaczki sous-vide z rukolą i sosem żurawinowym 6 szt.
Vol au vent (gniazda z ciasta półfrancuskiego) z musem z wątróbki i borówkami - 8 szt.
Cena: 390 zł
Łączna ilość porcji: 60
Zestaw mięs
Karkówka 300g
Schab ze śliwką 300g
Długo pieczony boczek 300g
Smalec
Pikle
Chleb wiejski
Cena: 140 zł
Na ciepło
Boeuf Stroganov - 900ml - 90 zł
Zupa dahl z soczewicy - 900ml - 70 zł